Aankomende Evenementen

november 2018

Kerkdienst 18 november

18 november 2018 om 10:30 - 12:00

Van harte welkom alvast in de kerkdienst! Deze zondag zal Jan Peter Kruiger spreken. Daarnaast is er tijd voor muziek en gebed waarin we God kunnen ontmoeten. Er is ook volop de ruimte elkaar te ontmoeten: voor en na de kerkdienst is er koffie of thee. Er is crèche voor kinderen tot 4 jaar en een kinderprogramma voor kinderen in de basisschoolleeftijd tijdens de dienst.

Ruilbeurs DOEN! 23 november

23 november 2018 om 19:30 - 22:00

Vrijdagavond 23 november is er weer een ruilbeurs van DOEN! Van harte welkom en neem gerust ook anderen mee. Je mag vanalles inbrengen als het maar schoon en heel is, maximaal 3 dozen. Ook als je niks hebt om mee te nemen, ben je welkom! Om 19:30 uur is de inloop en kun je je meegenomen spullen sorteren. Wat overblijft mag je meenemen of wij brengen het naar het goede doel.

Kerkdienst 25 november

25 november 2018 om 10:30 - 12:00

Van harte welkom alvast in de kerkdienst! Deze zondag zal Sietse Houtman spreken. Daarnaast is er tijd voor muziek en gebed waarin we God kunnen ontmoeten. Er is ook volop de ruimte elkaar te ontmoeten: voor en na de kerkdienst is er koffie of thee. Er is crèche voor kinderen tot 4 jaar en een kinderprogramma voor kinderen in de basisschoolleeftijd tijdens de dienst.

Megakring 28 november

28 november 2018 om 20:00 - 22:00

Op deze doordeweekse avond nodigen we iedereen uit voor de megakring. Inspiratie en ontmoeting staan centraal. Op dit soort avonden praten we je bij over de ontwikkelingen in de Stadshartkerk, hebben we je mening nodig en/of bespreken we interessante, actuele onderwerpen. Dit is geen avond voor alleen de ingewijden of visionair begaafde mensen. Je bent welkom ongeacht of je nu al superlang betrokken bent of dat je nog vrij nieuw bent.

december 2018

Kerkdienst 2 december

2 december 2018 om 10:30 - 12:00

Van harte welkom alvast in de kerkdienst! Deze zondag zal Louis Scherrenberg spreken. Elke eerste zondag van de maand vieren we samen de maaltijd van Jezus. Ook gasten zijn van harte welkom hieraan mee te doen. Daarnaast is er tijd voor muziek en gebed waarin we God kunnen ontmoeten. Er is ook volop de ruimte elkaar te ontmoeten: voor en na de kerkdienst is er koffie of thee. Er is crèche voor kinderen tot 4 jaar en een kinderprogramma voor kinderen…

Kerkdienst 9 december

9 december 2018 om 10:30 - 12:00

Van harte welkom alvast in de kerkdienst! Deze zondag zal Ewoud Holsappel spreken. Daarnaast is er tijd voor muziek en gebed waarin we God kunnen ontmoeten. Er is ook volop de ruimte elkaar te ontmoeten: voor en na de kerkdienst is er koffie of thee. Er is crèche voor kinderen tot 4 jaar en een kinderprogramma voor kinderen in de basisschoolleeftijd tijdens de dienst.

iMove 13 december

13 december 2018 om 20:00 - 22:00

Reserveer alvast in je agenda: donderdag 13 december is er weer een iMove avond. Tim Vreugdenhil is de spreker op deze avond. Meer informatie volgt

Kerkdienst 16 december

16 december 2018 om 10:30 - 12:00

Kidspraise zondag 23 december

23 december 2018 om 10:30 - 12:00

Van harte welkom alvast in deze bijzonder kerkdienst voor én door kinderen! We noemen het kidspraise. Meer informatie volgt binnenkort.

Meer weten »

Zondag 25 December: Eerste kerstdag!

25 december 2018 om 10:30 - 12:00

Van harte welkom alvast in deze feestelijke kerkdienst op 1e Kerstdag! Lars Grijsen zal spreken. Daarnaast is er tijd voor muziek en gebed waarin we God kunnen ontmoeten. Er is ook volop de ruimte elkaar te ontmoeten: voor en na de kerkdienst is er koffie of thee. Er is crèche voor kinderen tot 4 jaar en een kinderprogramma voor kinderen in de basisschoolleeftijd tijdens de dienst.

+ Exporteer Evenementen