Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eerste webinar van AmstelveenSpreekt: Op naar de top!

20 april 2020 om 19:30 - 21:00

Gratis

Op maandag 20 april organiseert AmstelveenSpreekt haar eerste webinar: Op naar de top! Theoloog Tim Vreugdenhil bespreekt op boeiende wijze de bestseller van de Amerikaanse journalist David Brooks “De tweede berg”.

Er is in het leven nóg een berg te beklimmen, beweert Brooks. De tweede. De berg die niet om ‘mij’ draait, maar om anderen. De berg van betekenis, commitment en doel. Drie vakken die je op de basisschool niet krijgt. We gaan, zo zal Tim Vreugdenhil 20 april betogen, met z’n allen te vaak op naar de verkeerde top. Een uiterst toepasselijk thema in deze bijzondere tijd met ongetwijfeld stof tot nadenken.

Er is ruimte om te reageren, te luisteren naar een persoonlijk verhaal én een verrassende column live voorgedragen door stadsdominee Werner Pieterse.

Kijk, luister en praat mee op maandag 20 april van 20.00 tot 21.00 uur. Het event start om 19.30 uur met (live) muziek.

Deelnemen aan het (digitale) event kan op de website van AmstelveenSpreekt of via de knop hieronder. Aanmelden vooraf is niet nodig, deelname is gratis.

 

Deelnemen

AmstelveenSpreekt

Iedere maand een event van en voor Amstelveners op zoek naar ontmoeting, zingeving en inspiratie. Meer informatie AmstelveenSpreekt.nl.

AmstelveenSpreekt is een initiatief van
BV Amstelveen, Stichting Stadsverhalen en iMove.

Gegevens

Datum:
20 april 2020
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://amstelveenspreekt.nl/event/imove/

Organisatoren

iMove
AmstelveenSpreekt
Stadshartkerk Amstelveen