• Dit evenement is voorbij.

Kerkdienst zondag 16 mei

16 mei 2021 om 10:30 - 11:30

Vanwege de lockdown komen we samen via Zoom; daar ontmoeten we God en elkaar door interactie, gebed, zingen vanuit de huiskamer en luisteren naar woorden uit de Bijbel. Er is ook een moment voor de kinderen. Jan Peter Kruiger zal spreken deze zondag. Van harte welkom, ook als je gewoon een keertje wilt komen kijken of kennismaken.

Doe mee aan deze kerkdienst

of gebruik de volgende Zoom-link: https://us02web.zoom.us/j/88250480089?pwd=dkJ5TTFnZVk3QU5JNDdnT2hqMnVTdz09

16 mei 2021