Kerkdienst zondag 18 april

18 april 2021 om 10:30 - 11:30

Vanwege de lockdown komen we samen via Zoom; daar ontmoeten we God en elkaar door interactie, gebed, zingen vanuit de huiskamer en luisteren naar woorden uit de Bijbel. Er is ook een moment voor de kinderen. Ivan Gilson (de nieuwe voorganger van de CAMA gemeente Amstelveen) zal spreken deze zondag. Van harte welkom, ook als je gewoon een keertje wilt komen kijken of kennismaken.

Ga naar deze kerkdienst

of gebruik de volgende Zoom-link: https://us02web.zoom.us/j/84647892444?pwd=YkxQWUE0TDgrRTRmOUh3UjduUTB4QT09

18 april 2021