Kerkdienst zondag 23 mei – Pinksteren

23 mei 2021 om 10:30 - 11:30

Deze zondag is het Pinksteren. We hopen deze zondag weer voor het eerst fysiek bij elkaar te komen – of als dit voor jou niet kan, via Zoom – om God en elkaar te ontmoeten door interactie, gebed, zingen vanuit de huiskamer en luisteren naar woorden uit de Bijbel. Er is ook een moment voor de kinderen. Lars Grijsen zal spreken deze zondag. Van harte welkom, ook als je gewoon een keertje wilt komen kijken of kennismaken.

– of –
Doe mee aan deze kerkdienst via Zoom

23 mei 2021