• Dit evenement is voorbij.

Kerkdienst zondag 9 mei

9 mei 2021 om 10:30 - 11:30

Vanwege de lockdown komen we samen via Zoom; daar ontmoeten we God en elkaar door interactie, gebed, zingen vanuit de huiskamer en luisteren naar woorden uit de Bijbel. Er is ook een moment voor de kinderen. Marten van Benthem zal spreken deze zondag. Van harte welkom, ook als je gewoon een keertje wilt komen kijken of kennismaken.

Doe mee aan deze kerkdienst

of gebruik de volgende Zoom-link: https://us02web.zoom.us/j/86578734990?pwd=V2MxV2VYTUFRK0hMMjNMc1I4aHFDdz09

9 mei 2021