Kersttheater Herberg ‘Het Kroontje’

18 december 2022 om 10:30 - 12:00

Dit jaar speelt theaterwerkplaats Orde der Dwazen haar gloednieuwe kerststuk “Herberg ’t Kroontje” op verschillende locaties in het land. Ook in Amstelveen, in de Stadshartkerk. Van harte welkom!

De Herbergier kijkt zijn hele leven al vol verwachting uit naar de komst van de grote Koning in zijn Herberg! Hij heeft zelfs een Koninklijke suite die aan niemand verhuurd wordt! Maar is dat nog wel vol te houden in deze topdrukte? En is er nog wel een plekje als de Koning zich onverwacht aandient?

In deze doldwaze theatervoorstelling lopen de zaken door drukte en overmacht volledig uit de hand. De behulpzame, herbergier met smetvrees en zijn lieftallige, zakelijke vrouw die hem graag even plaagt worden in 1 dag volledig volgeboekt met de meest uiteenlopende vreemde en soms bekende figuren uit andere Bijbelverhalen.

18 december 2022

De Schakel