• Dit event is voorbij.

Week van Gebed 2018: ‘Recht door zee’

22 januari 2018 - 26 januari 2018

Evenement Navigatie

Van 21-25 januari 2018 vindt de Week van Gebed plaats. De gebedsweek staat in het teken van vrijheid van slavernij. Christenen in Nederland komen in de Week van Gebed rondom dit thema samen om te bidden voor elkaar, voor de stad, het land en de wereld. Ook in Amstelveen zijn er interkerkelijke gebedsbijeenkomsten. Door samen te bidden ervaren we eenheid. Tegelijk tonen we verantwoordelijkheid voor anderen door de problemen van de samenleving in de voorbeden een plek te geven. Ieder die mee wil bidden is hartelijk welkom.

Op woensdag 24 januari is er een gezamenlijke gebedsviering waaraan diverse voorgangers hun medewerking verlenen. Om 19:30 uur start deze viering in de Pauluskerk (Wolfert van Borsselenweg 116). Het thema is ‘Recht door Zee’, gebaseerd op het danklied van Mozes en Mirjam uit het Bijbelboek Exodus. Er zal samenzang zijn, ruimte voor woorden uit de Bijbel en gebed. We hopen u te ontmoeten op deze gezamenlijk viering op woensdag.

De andere, kortere gebedssamenkomsten vinden plaats op maandag 22 en dinsdag 23 januari in de Immanuelkerk (De Ruyschlaan 147), op donderdag 25 januari in de Pauluskerk (Wolfert van Borsselenweg 116). Deze momenten duren van 19:30 tot 20:00 uur.

Begin:
22 januari 2018