Zondag voor de Stad

30 september 2018 om 10:00 - 13:30

Op deze dag hebben we geen ‘normale’ kerkdienst, maar gaan we de handen uit de mouwen steken. Tijdens de ‘Zondag voor de Stad’ zetten we ons in voor Amstelveen. Dit doen we met verschillende activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen. Samen hopen we zo een lichtpuntje te zijn voor anderen en nieuwe mensen te leren kennen. Op zondag 29 april (10:00-13:30 uur) zullen we weer verschillende dingen doen, zoals vuilprikken en pannenkoeken bakken voor mensen met een beperking.
Doe ook mee en geef je hier op!

Aftrap: We starten gezamenlijk om 10.00 uur in de Schakel (Keizer Karelweg 94b), daarna gaan we in groepen uiteen
Duur: ca. 10:30-12:30 uur op locatie, verschilt mogelijk iets per activiteit.

LET OP: Na de activiteiten is er een gezamenlijke potluck lunch. Dat betekent dat iedereen eten meeneemt en dit deelt met anderen. Het zal uitgestald worden als een buffet. Meteen een goede gelegenheid om gezellig na te praten. Start ca. 12:30 uur.

Contact: Roelien Grijsen, Cynthia van Ingen, Benno Brozius, zondagvoordestad@stadshartkerk.nl

30 september 2018
Evenement Categorieën: