Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Zondag voor de Stad | Corona-proof editie

29 november 2020 om 10:30 - 11:30

Deze Zondag voor de Stad is anders dan anders; maar daar laten we ons niet door weerhouden. Toch? Juist in deze tijd willen we aandacht hebben voor de mensen om ons heen. We starten met een kickoff op Zoom om 10:00 uur. Klik hier om mee te doen.

Na de kickoff ga je enthousiast aan de slag met één van de onderstaande activiteiten. Graag willen we vooraf weten aan welke activiteit je meedoet. Aan de ene kant is het superleuk om te weten waar iedereen mee aan de slag gaat en aan de andere kant om bij de gezamenlijke activiteiten te grote groepen te voorkomen. We houden ons natuurlijk aan de op dat moment geldende RIVM-richtlijnen.

Aanmelden


  1. Zwaaien naar ouderen bij een verzorgingstehuis, de Intensive Care van het Amstelland Ziekenhuis. Een mooi spandoek kan natuurlijk niet ontbreken. - Samen op stap2. Stoepkrijten op strategische plekken in Amstelveen; mooie harten, bemoedigende teksten en andere ideeën op de grond om voorbijgangers te verrassen! - Samen op stap3. Kerstkaarten schrijven voor bewoners van zorgcentra; zeker in deze tijd kunnen zij wel een mooie kaart met wat attente woorden gebruiken. Klim jij in de pen? Kinderen kunnen mooie tekeningen erbij maken. Wij zorgen voor mooie kaarten. - Vanuit huis4. Vuilprikken kun je altijd doen. Zorg voor een schonere omgeving. - Vanuit huis of Samen op stap5. Bel iemand op voor een gezellig praatje. Scroll eens door je telefoonboek. - Vanuit huis6. Ga biddend wandelen voor de stad en haar mensen. Wij zorgen voor een inspiratie voor een tijd van gebed. - Vanuit huis of Samen op stap7. Of kijk zelf voor meer inspiratie op amstelveenvoorelkaar.nl/kom-in-actie voor specifieke hulpvragen in Amstelveen. - Vanuit huis

  Gegevens

  Datum:
  29 november 2020
  Tijd:
  10:30 - 11:30
  Evenement Categorie:

  Locatie

  De Schakel
  Keizer Karelweg 94b
  Amstelveen,Nederland
  + Google Maps
  Stadshartkerk Amstelveen