Zondag voor de Stad

30 mei 2021 om 10:30 - 11:30

Op deze Zondag voor de Stad is er geen reguliere kerkdienst, maar gaan we erop uit om dingen te doen in de stad Amstelveen voor mensen. Doe je mee? Geef je hieronder op:

1. Kindersponsorloop2. Activiteit Ons Tweede Thuis3. Koffie en thee uitdelen vanuit de bakfiets4. Welkomstpakketje voor nieuwe bewoners in je eigen buurt of nieuwe woningen Amstelveen (kan vanuit huis)5. Vuilprikken vanuit huis of vast vertrekpunt met een maatje6. Opruimhulp bij oudere mevrouw in Amstelveen

30 mei 2021