Alpha-cursus

Wat is de Alpha-cursus?

De Alpha-cursus is een ontdekkingstocht naar het christelijk geloof. Wereldwijd gingen miljoenen mensen je voor in het volgen van de Alpha-cursus. Samen eten, ontmoeten, inspiratie, vriendschap en alle vragen mogen gesteld worden zijn ingrediënten voor een aantal avonden die je niet had willen missen.

Alpha iets voor jou?
Alpha is geschikt voor iedereen die meer wil weten over het christelijke geloof. Je hoeft niet te geloven of naar de kerk te gaan om deel te nemen.

Waar en wanneer?
In het najaar van 2021 starten we weer met een nieuwe Alpha-cursus De locatie is de Immanuelkerk, in dit gebouw is er voldoende ruimte om de anderhalve meter in acht te nemen. Adres: De Ruyschlaan 147, Amstelveen.

Vervolgens bestaat de cursus uit 7 avonden en een zaterdag.

Heb je vragen of wil je je alvast aanmelden?
Stuur een email naar mail te sturen naar informatie@stadshartkerk.nl