Alpha-cursus

Wat is de Alpha-cursus?
De Alpha-cursus is een ontdekkingstocht naar het christelijk geloof. Wereldwijd gingen miljoenen mensen je voor in het volgen van de Alpha-cursus. Samen eten, ontmoeten, inspiratie, vriendschap en alle vragen mogen gesteld worden zijn ingrediënten voor een aantal avonden die je niet had willen missen.

Alpha iets voor jou?
Alpha is geschikt voor iedereen die meer wil weten over het Christelijke geloof. Je hoeft niet te geloven of naar de kerk te gaan om deel te nemen.

Waar en wanneer?
In Oktober 2017 staan twee vrijblijvende introductieavonden gepland op 1 Oktober en op 8 Oktober. Aan de hand van deze twee avonden kun je voor jezelf beslissen of de cursus iets voor je is. Vervolgens bestaat de cursus uit 6 avonden (wekelijks) + één zaterdag.
Hoe ziet een avond eruit?

18.45 – 19.45 samen eten(optioneel)
19.45 – 20.15 inleiding onderwerp
20.15 – 21.30 vragen, antwoorden en discussie

Bijdrage
Een bijdrage van €20 wordt gevraagd voor het eten dit is voor de hele cursus.

Meld je aan
Aanmelden is niet verplicht maar wel handig! Dit kun je doen door een mail te sturen naar: ewoud@stadshartkerk.nl