Eerste Hulp Bij cOrona – kinderwerk in coronatijd

dinsdag 16 februari 2021

De Stadshartkerk is een kerk met veel jonge kinderen. De kinderwerkers hebben daarom iets ontzettends tofs bedacht: een EHBO-pakket: Eerste Hulp Bij cOrona. Dit pakket werd rondgebracht bij de kinderen thuis. Hierin staat voor een aantal weken wat we gaan doen op de zondagen. In het pakket zit wat kinderen zo ongeveer nodig hebben hiervoor: knutsels, materialen, bakmixen en natuurlijk wat lekkers. Op zondag wordt er dan door een kinderwerker een introductie gedaan bij het thema en wordt de opdracht uitgelegd. Elke keer aan het einde van de kerkdienst kijken we samen wat ervan geworden is.

Deze keer sluit het pakket aan op de 40-dagen-tijd; de tijd richting Goede Vrijdag en Pasen. We lezen met elkaar de speciale kalender van Tear en ook de huiskringen en het kinderwerk op zondag staan stil bij het thema uit de kalender: wereld van verschil!

Zo hebben de kinderen een eigen plekje in onze Zoom-vieringen. Lees je dit en ben je nieuw bij de Stadshartkerk? Van harte welkom om eens te komen kijken! Check onze agenda voor de eerstkomende kerkdiensten.

Tags:

Stadshartkerk Amstelveen