iMove

Denk jij graag na over actuele maatschappelijke, ethische en sociale thema’s? Ben jij op zoek naar verdieping, inspiratie en mooie ontmoetingen met andere Amstelveners? En naar een plek waar ruimte is voor bezinning en bezieling? Dan nodigen we jou van harte uit bij iMove.

iMove is de naam van een nieuwe beweging die de Stadshartkerk Amstelveen is opgestart. Een beweging waarin inspirerende events met verrassende sprekers en nieuwe perspectieven centraal staan. Onderbouwd met inzichten uit filosofie, sociologie, politiek, wetenschap, religie en gelardeerd met persoonlijke verhalen. Toegankelijk, laagdrempelig en food for thought. Je krijgt nieuwe inzichten en gaat daarnaast op een ongedwongen manier in gesprek met andere aanwezigen. Waarbij onze stelling is dat je altijd weggaat met minimaal 1 nieuw inzicht en 1 praktische toepassing waar je morgen direct mee aan de slag kunt.

Georganiseerd door een kerk? Ja, inderdaad! Ons doel? iets goeds doen voor mede-Amstelveners die op zoek zijn naar zingeving, verbinding en verdieping. Tijdens de events is het christelijk geloof één van de invalshoeken waar vanuit wij het centrale thema belichten.

Hier lees je meer over onze visie op iMove

Stadshartkerk Amstelveen