Informatie kerkdienst zondagmorgen

Update: vanwege de lockdown kunnen we helaas niet langer fysiek samenkomen in de Schakel – ons gebouw. We zetten de kerkdiensten via Zoom voort. Klik hier voor meer informatie.

De Stadshartkerk organiseert elke zondagmorgen om 10:30 uur een kerkdienst. Via muziek, media en een goed verhaal vieren en ontdekken we dat er goed nieuws is voor ons leven en de wereld waarin we werken, wonen en ontspannen. Ook bieden de kerkdiensten een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Er is ook kinderwerk en een crèche.

Meer informatie over de komende ochtendsamenkomst is hiernaast te vinden.

Locatie: De Schakel, Keizer Karelweg 94b (ingang via Essenlaan), Amstelveen. Download hier de routebeschrijving of kijk op Google Maps.

Tip: Kerkdienst gemist? Luister hier mp3-opnames terug van de gehouden preken.

1. Kerkdienst zondag 11 april

11 april 2021 om 10:30 - 11:30