Informatie kerkdienst zondagmorgen

Kerkdiensten

We kunnen als kerk samenkomen in ‘De Schakel’. Er is een uitgebreid gebruiksplan (PDF) opgesteld, maar in het kort:

• Als je geen klachten hebt die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, van harte welkom!
  • We houden anderhalve meter afstand.
  • nieuw We dragen vanaf binnenkomst mondkapjes. Als je er geen hebt, hebben wij er een aantal achter de hand.
  • Om de beschikbare ruimte in te kunnen delen, meld je a.u.b. aan. Bij teveel aanmeldingen loten we. Meld je aan voor vrijdagavond 20:00 uur!
  • Lees je dit bovenstaande te laat? Geen probleem; kom gewoon, we hebben altijd ruimte voor gasten die zich niet hebben aangemeld!
  • Vooraf gaan de kinderen in principe naar het kinderwerk en de kleinsten naar crèche. Tieners die deelnemen aan de dienst graag ook aanmelden.
  • Kun je niet komen? We verzorgen elke zondag een livestream zodat je vanuit huis toch kunt meedoen.
  • Heb je vragen of opmerkingen? Mail ons aanspreekpunt Louis Scherrenberg

Aanmelden

Van harte welkom om één of meerdere zondagen te komen. Of je nu betrokken bent bij de Stadshartkerk of (nog) niet. Je kunt het uiteraard ook per week bekijken.

Met hoeveel mensen kom je (kinderen niet meegerekend)? *

Welke zondag(en) wil je komen? *
Zondag 1 november, 10:30 uurZondag 8 november, 10:30 uurZondag 15 november, 10:30 uurZondag 22 november, 10:30 uur

De Stadshartkerk organiseert elke zondagmorgen om 10:30 uur een kerkdienst. Via muziek, media en een goed verhaal vieren en ontdekken we dat er goed nieuws is voor ons leven en de wereld waarin we werken, wonen en ontspannen. Ook bieden de kerkdiensten een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Er is ook kinderwerk en een crèche.

Meer informatie over de komende ochtendsamenkomst is hiernaast te vinden.

Locatie: De Schakel, Keizer Karelweg 94b (ingang via Essenlaan), Amstelveen. Download hier de routebeschrijving of kijk op Google Maps.

Tip: Kerkdienst gemist? Luister hier mp3-opnames terug van de gehouden preken.

1. Kerkdienst zondag 1 november

1 november 2020 om 10:30 - 11:30