Welkom in onze kerkdienst!

Update 18 december 2021: vanwege de harde lockdown en aangekondigde maatregelen komen we voorlopig weer digitaal via Zoom bij elkaar. Elke zondag is er kerkdienst die start om 10:30 uur. Hieronder vind je een lijst van de aankomende keren. Je kunt online meekijken via Zoom. Welkom!

De Stadshartkerk organiseert elke zondagmorgen om 10:30 uur een kerkdienst. Via muziek, media en een goed verhaal vieren en ontdekken we dat er goed nieuws is voor ons leven en de wereld waarin we werken, wonen en ontspannen. Ook bieden de kerkdiensten een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Er is ook kinderwerk en een crèche.

Meer informatie over de komende ochtendsamenkomst is te vinden in onze agenda.

Locatie: De Schakel, Keizer Karelweg 94b (ingang via Essenlaan), Amstelveen. Download hier de routebeschrijving of kijk op Google Maps.

Tip: Kerkdienst gemist? Bekijk of luister opnames terug van de gehouden preken.

1. Kerkdienst zondag 23 januari

23 januari 2022 om 10:30 - 11:30