Informatie kerkdienst zondagmorgen

Update mei 2021: We mogen weer fysiek bij elkaar komen. Hieronder kun je je aanmelden voor één of meerdere kerkdiensten:

Met hoeveel mensen kom je (kinderen niet meegerekend, tieners wel)? *

Indien van toepassing: hoeveel kinderen neem je mee?? *

Welke kerkdienst(en) wil je komen? *

De Stadshartkerk organiseert elke zondagmorgen om 10:30 uur een kerkdienst. Via muziek, media en een goed verhaal vieren en ontdekken we dat er goed nieuws is voor ons leven en de wereld waarin we werken, wonen en ontspannen. Ook bieden de kerkdiensten een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Er is ook kinderwerk en een crèche.

Meer informatie over de komende ochtendsamenkomst is hiernaast te vinden.

Locatie: De Schakel, Keizer Karelweg 94b (ingang via Essenlaan), Amstelveen. Download hier de routebeschrijving of kijk op Google Maps.

Tip: Kerkdienst gemist? Luister hier mp3-opnames terug van de gehouden preken.

1. Kerkdienst zondag 27 juni

27 juni 2021 om 10:30 - 11:30