Introductiecursus

Doelgroep: iedereen die nader wil kennismaken met theologie, visie en organisatie van de Stadshartkerk.

Doel: de mogelijkheid bieden om je met de Stadshartkerk te verbinden (als lid, belangstellende etc.)

Vorm: in twee avonden praten we je bij over relevante thema’s mbt de Stadshartkerk, kerk-zijn in Amstelveen e.o. en hoe jij daarin kunt meedoen. Veel gelegenheid voor vragen en onderling gesprek.

Datum en tijd: voorjaar 2020. Of eerder een gesprek op maat in overleg.

Voor info en opgave: Lars Grijsen –  lars@stadshartkerk.nl / 06-132 164 86