Planning aankomende tijd, Amstelveen Bidt en een belangrijke vraag!

dinsdag 17 maart 2020

Graag willen we vanuit het bestuursteam de volgende punten met je delen. Aan het einde een vraag die wij echt heel belangrijk vinden, dus dat is een goede motivatie om door te lezen tot het einde.

Graag willen we duidelijkheid scheppen over onze activiteiten. We nemen de maatregelen over die landelijk opnieuw zijn aangescherpt en verlengd. Dat willen zeggen: t/m 6 april organiseert de Stadshartkerk geen kerkdiensten, netwerkgroepactiviteiten en cursussen. De bijeenkomsten van de huiskring lieten we eerder open; we willen jullie nu vragen die ook niet door te laten gaan.

We wijzen je graag op ‘Amstelveen Bidt’. Bid je mee in deze tijden van het coronavirus? Bidden voor mensen die getroffen worden door het virus. Voor mensen die zich dag en nacht inzetten in de zorg en het publieke domein. In gebed kunnen ook onze eigen zorgen en moeiten uitspreken. Ook vragen we in gebed God ons zijn bedoelingen te laten zien in deze moeilijke omstandigheden. Samen met christenen in Amstelveen e.o. willen we juist in deze tijd bidden. Uiteraard niet in een (kerk)gebouw, maar op de plek waar jij bent. Via dit gezamenlijke, voortdurende gebed zijn we toch verbonden met elkaar. Doe je mee? Kies een dag / uur ergens in de aankomende tijd via kerkinamstelveen.nl. Hier zijn ook gebeden en concrete gebedspunten te vinden. Bidt mee

Dit zijn unieke tijden en het is niet vanzelfsprekend om verbonden te zijn. De vraag hoe kerk te zijn in deze tijd is een dringende vraag. Wat doen we nog wel? Er zijn heel veel (digitale) opties en we zijn er zelf ook mee bezig. Maar we zijn ook benieuwd, daarom deze twee vragen. Wat heb jij nodig van de Stadshartkerk in deze tijd? Waar zie jij kansen voor de Stadshartkerk? Je kunt jouw antwoord op deze vragen insturen via ‘contact’.


Ben je op zoek naar inspiratie als alternatief voor een kerkdienst op zondagmorgen? Lees deze 7 suggesties voor a.s. zondag.

Tags: ,

Stadshartkerk Amstelveen