Stichting Stadshart Vermogensfonds (SHVF)

Sinds 1 januari 2014 bestaat er een Stichting Stadshart Vermogensfonds (SHVF). Het fonds is ontstaan uit een nalatenschap (vastgoed). Overeenkomstig de wens van de schenker is bepaald dat de jaarlijkse huuropbrengsten ten goede zullen komen aan projecten van de Stadshartkerk en haar partners. De Stichting SHVF heeft een ANBI-status.

RESIN: 853533933

Doelstelling
De Stichting heeft als doel om missionair en diaconaal bewustzijn van leden van de Stadshartkerk en mensen die zich met deze gemeente verbonden voelen te bevorderen. Met dat doel subsidieert zij vooral kleinschalige initiatieven die in of rond deze gemeente ontstaan.  Hieronder is een document te downloaden met criteria die voor een aanvraag van toepassing zijn. Van haar activiteiten brengt het stichtingsbestuur jaarlijks een verslag uit dat op deze website wordt gepubliceerd.

Bestuursleden per 1 januari 2014
de heer D. Slot, Driebergen (voorzitter)
mevr. M. Rietveld-van Wingerden, Amstelveen (secretaris)
de heer W.J.M. Vreugdenhil, Amsterdam (penningmeester)

Contactgegevens:
Bestuur Stichting Stadshart Vermogensfonds (SHVF), t.a.v. mevr. M. Rietveld-van Wingerden, Icaruslaan 42, 1185 JN  Amstelveen. Klik  hier voor het versturen van een e-mail.

Downloads:
Voor de statuten van de Stichting, klik hier
Voor bij een aanvraag gehanteerde criteria, klik hier
Voor een aanvraagformulier, klik hier
Voor het jaarverslag 2014, klik hier
Voor het jaarverslag 2015, klik hier