Visie

De Stadshartkerk is in november 2004 gestart als herplanting. In de jaren dat we bestaan, hebben we van alles bedacht. Zo hebben we een
(theologisch)basisdocument vastgesteld dat onder andere de kapstok vormt van onze introductiecursus. In het najaar van 2014 zijn we een visieproces gestart met alle leden van onze gemeente. We hebben met elkaar gesproken en gedroomd over de vraag waar we de komende drie jaar naar toe willen werken. In het voorjaar van 2015 heeft het visie proces geleid tot inspirerende uitgangspunten en een vernieuwde structuur voor de Stadshartkerk. Deze zijn te lezen in het visiedocument SHK 2015-2018. Hierin beschrijven we wat ons drijft en waar we als gemeente in willen groeien.

Download hier het basisdocument.

Download hier het visiedocument.