Zoom, zoom, de Stadshartkerk gaat online

donderdag 26 maart 2020

We gaan compleet online de komende tijd. Wat doen we a.s. zondag? Er is een ruilroostertje met Marten van Benthem gemaakt – vaste spreker bij ons –  en hij heeft een mooie video-boodschap voor ons. Uitgenodigd voor zondag 29 maart om 10:30 uur op Zoom. Er zal naast ontmoeting ook muziek, een vlog en gebed zijn. En ook iets voor de kinderen!

Wat is Zoom? Voor wie het niet kennen, dat is een app (op je smartphone / tablet of laptop) waarmee je in een virtuele kamer terecht komt. Je ziet elkaar allemaal zitten en kunt praten met elkaar. Ik heb er al wat ervaring mee en dit is echt een mooie manier om elkaar te ontmoeten op de digitale snelweg. Zoom zoom! Twee stappen:

  • Probeer zo snel mogelijk Zoom alvast eens te installeren ( Apple / Android / laptop/PC .
  • Als je dat gedaan hebt, ga je zondagochtend om 10:25 voor je telefoon, tablet of laptop zitten en ga je naar deze link: https://zoom.us/j/442227130  Je komt dan vanzelf in onze eigen virtuele kerkdienst.

Heb je hulp hierbij nodig? Vraag even assistentie in je huiskring of anders via contact. Het lijkt mij leuk velen van jullie dan daar te zien.

Oh ja, en het plan voor de zondagen erna tot eind april is iedere keer een vlog van mij of Marten en wie weet ook van andere vaste sprekers van de Stadshartkerk. Rondom Goede Vrijdag en Pasen zijn we nog hard aan het nadenken om er echt iets bijzonders mee te doen, als je goede ideeën hebt, laat het weten!

Tags: ,

Stadshartkerk Amstelveen